Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
Napadlo ma , ze prispejem mojim receptom , nie na obed ,ale skor na ranajky. Minule som spravila domacu vianocku . Je vynikajuca a velmi sme si ju oblubili.
0,5 kg polohrubej múky
kocka drozdia
75 gr cukru
75 gr masla
stipka soli
3 cele vajcia
1/4 l mlieka
hrozienka (namocene vo vode, potom necham poriadne odkvapkat)
Pred pecenim cesto potrieme studenym mliekom a po dlzke cesto prekrojime - asi tak 0,5-1 cm hlboko. Pecieme pri 180 stupnoch 30 minut. Asi po 20 minutach vianocku prikrijem alobalom .
ahoj.... ja dnes na prosbu môjho syna Paťka /lebo príde zo školy z prírody a asi vyhladovaný ako ho poznám, lebo on je veľmi vyberavý/ robím majonézový šalát s rezňami a moravské koláčiky...
Prajem všetkým krásny deň a vydarený víkend!