lujza.j
![](http://www.drweilblog.com/storage/post-photos/food/grainsbeans/cold_vegetable_pasta_primavera_fusilli.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1288129772493)
+ tuniak + chilly+parmezán+pár lyžičiek kapar v oleji + cesnak /rozpučený nožom a nakrájaný/+ trochu oliv. oleja
/z kapár som olej trošku vymačkala /
ešte by sa nato hodila aj kyslá smotana
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
Ja robim spagety s tuniakom takto:
Olivovy olej, zopar celych strucikov cesnaku orestujem, potom vyhodim, pridam a orestujem namocene hriby, potom trochu paradajkoveho pretlaku s vodou a chile, sol a varim 10 minut, nakoniec pridam tuniaka len na prehriatie a posypem petrzlenovou vnatou. Bez syra, s rybou ide viac ta vnat. Vyskusaj.