mimi3
Môj recept na to chili: 500 g zomletého hov.masa-dávam bravčové, olej,hladká múka, 2 cibule,2 strúčky cesnaku, 2 lyžičky chilli korenia, soľ, mleté čierne korenie , masový vývar, 1 dcl červeného vína, paradajkový pretlak, zelená fazuľka,-dávam zaváranú bielu,strakatú, červenú ,2 feferónky.
Maso opečieme na oleji posypeme múkou trocha opražíme a pomaly pečieme na miernom ohni, pridávame postupne cubuľu, cesnak, chilli korenie, vývar, víno, pretlak, fazuľu a feferónky. Pred dovarením osolíme a okoreníme. To víno aj nemusí byť.
Je to hotové raz dva.
Dnes som vyskúšala tento recept, fakt dobry !!!
Robila som to z hov.mäsa ale len na tenke rezance pokrájané, nie pomleté. Bez vína a mäsového vývaru, len som podliala vodou. Dala som strakatú fazuľku a pre istotu len jeden feferón, aby to jedli všetci.
Nechápala som, že prečo najprv mäso a potom cibuľa, ale urobila som to tak a vyšlo to dobre.
Ďakujem za dobrý recept a odporúčam ďalej.