Zavrieť

Porady

Rozdielne hygienické predpisy ?

Na Slovensku sa podniká veľmi ťažko, to vieme. Tie všetky predpisy, nariadenia,povinnosti to a hento...deravé zákony....
Porovnávam: predajné stánky s jedlami ako langoše, trdelníky, - práve čerstvo urobené, klobásy pečené, grilované, rôzne hamburgery..... všetko čo vidíme na jarmokoch a rôznych akciách v mestách.
Kde a ako majú schválenú prevádzku- dva umývadlá, vykachličkovaný umývací priestor, zodpovedajúci pracovný priestor, na každý druh potravín iný stôl, dve-tri mrazničky - na mäso, na pečivo, x nožov, umývateľnosť podlahy, šatne s dvoma skriňami na pracovné a osobné veci,wc-ka, ...
V reštauráciách máme x-krát kontrolu z hygieny, tie buzerácie nemajú konca kraja...a v podstate sa tam možno vystravuje aj menej ľudí ako na nejakom trhovisku. Ako je možné, že takýto predaj potravín na ulici je normál?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Rozdielne hygienické predpisy ?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.