Mikolajova
Neviem sa pohnuť ešte s jednym problemom. Dajme tomu, že všetko mam v evidencii podľa nákupu na sklade. Ale teraz neviem ako odpisať zo skladu, keď podľa pasky z reg. pokladne to nieje mozne nakoľko mi z nej vyjde napr. Jedla ..., alkohol ale nie je tam rozpísané aký.
To už by som videla ako problém pracovníkov kuchyne . Predsa mali by písať denne čo a aký materiál použijú a aké jedlá vyhotovujú .
Jedným slovom , treba denne výdajku na materiál ... myslím múka , olej ,hranolky , zemiaky atď . To je jedna vec a ako druhá by sa malo skorigovať hlavne v kuchyni , ako sa má viesť evidencia zhotovovaných a vydaných jedál . Je to záležitosť majiteľa , aby si tieto veci ustriehol a v konečnom dôsledku to bude aj tak potrebovať pre daniarov .
Tá kalkulácia ako bola už v tejto téme spomínaná je veľmi dôležitá . Mali by ste mať vypracovanú kalkuláciu jednak cenovú , ale aj normu spotreby materiálu na Vami ponúkané jedlá .