Miwoslav Určite to má veľa príčin. Skúsim pomenovať hlavné. Životná úroveň na Slovensku a z toho vyplývajúci dopyt po týchto službách. Ľudia tu žijú spôsobom z práce k televízii to znamená nežijú ale prežívajú
Dovolím si tvrdiť, že aj keby bola na Love_nsku nad priemerná úroveň týchto služieb nebol by po nich dopyt. Ceny si myslím, že sú v poriadku len naše platy sú chabé. Takže platy sú problém prečo to tu nefunguje.
no tak to súhlasím, ja osobne zopár rokov pracujem v tejto oblasti a som aj v tejto oblasti vyštudovaná,....správny čašník sa má spravať ako osoba, ktorá prichádza do kontaktu s ľuďmi, má vyzerať dobre, a všetko robiť s maximálnou snahou, zákazník, náš pán,...ale keď tí dvaja zákazníci, čo prídu do podniku a prestravujú okolo 50 eur, si absolútne neuvedomujú, že čašník tých 50 eur zarobí za 2 dni státia na nohách. o čom má byť to všetko, čo očakávajú ľudia od gastronómie, keď personál nemá inšpiráciu a nie je ani zďaleka objektívne ohodnotený, nie je tam snaha obnovovať a vnášať do gastronómie život, aspoň mna to baví, ale nemá to zmysel za také peniaze