duves
Ten šmejďák ma dobre premysleny biznis. Sledoval som ho roky rano na Markize a vždy s ročnym odstupom rozprával niečo iné, rozporoval si sám sebe. No vždy prichádzal s novymi "genialnosťami", prezentoval na tabuliach nejake guličky, čo sa s čím vstrebava a čo nie a čo ma aky učinok. No genialne pre trulov. Museli ho žrať a aj žerú.
Ono vôbec nie je jedno, ak niekto berie doplnky výživy (niekto ich totiž musí brať), kedy a s akými časovými odstupmi ich má brať a tiež ako ich kombinovať, čomu sa vyhnúť. Čo bolo na jeho prístupe v tomto zlé? Ešte lepšie je ľuďom robiť osvetu, ako dostať do seba všetko potrebné cez prirodzené potraviny. Čo odporúčal tiež.
.
Čo sa týka problémov okolo gastra, tak veľmi dobrú službu vytvoril pre pacientov MUDr. Klucho z nemocnice v Nových Zámkoch cez svoj WEB ešte asi pred 20 rokmi a to vo svojom voľnom čase. Tak to bola skutočne veľmi dobre podaná pomocná ruka pre ľudí s problémami!
Dnes má podľa Bukiho cca 70-75% ľudí problémy s gastrotraktom, jeho činnosť som v tomto zmysle kvitovala najviac. Plus jeho telesná schránka je dôkazom a príkladom pre ľudí, že sa dá zdravo žiť.
Myslím si, že dosť široký záber získali
https://www.uzdravtesejidlem.cz/co-je-scd/. Založil pacient, ktorý bol už na kortikoidoch.
.
Buki nebol určite odstavený za to, čo si popísal vyššie. Pozri si jeho témy, s ktorými začínal. A do toho prišiel Covid a dovolil si robiť rozhovory so spolužiakmi z medicíny a ich postupmi liečby.a tak pod.
Ktorý lekár má dnes v ambulancii čas na pacienta viac ako 15 min.? Už to je luxus.
.
Keby štát dozeral a reguloval zloženie potravín - soľ, tuky, cukry, a zbytočná chémia.
.
Je zaujímavé, že nelekári si postavili svoj biznis na výžive a svojom poradenstve okolo výživy, ale nekolú niekomu oči, a aj pravidelne vystupujú vo verejných médiách.