no,vidim,ze sa k tomu tazko dopatrame.ale pridavam dalsi recept ,ktory som nasla na zahranicnych strankach pod nazvom:
torta negritta.
200g prask.cukru
225 g muky/nie je napisane akej..../
2 zltky
120 kubickych centimetrov oleja/napisala som to doslovne,lebo neviem ci su to centilitre...????/
120 kubickych centimetrov vlaznej vody
2 bielka
1 prasok do peciva
1 salka slahackovej smotany
30g horkej cokolady
karamel
drobne cokoladove cukricky
koktejlove ceresne
150 g cukru zmiesat s mukou,kakaom-pridat zltky,olej,vodu a prasok do peciva-dobre vyslahat.
v inej nadobe vyslat bielka na sneh-pridat zvysok cukru a este na pevno doslahat.
sneh zamiesame opatrne do cesta a nalejeme to na vymastenej a mukou vysypanej formy.
pecieme asi 35 min.vo vyhriatej rure.
este trochu teplu tortu poliat kombinaciou karamelu a kakaa
/karamel si pripravit klasicky-spustenim a palenim cukru,do toho pridat kakao a trosku mlieka/.
boky torty osypat drobnymi cokoladovymi cukrickami a vrch poliat este cokoladou.
po stuhnuti nastriekat na vrch slahacku a oblozit kokteilovymi ceresnickami.
P.s.viem ze sa to nepodoba na to co hladate.prikladam len recepty s rovnakym nazvom.co uz....
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)