My sme otvárali v 7/10, a v 12/10 sme zatvorili. Škoda nešlo to. Vybavovali sme:
-Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve
-Zdravotný preukaz
-Povolenie hygieny
-Prevádzkový poriadok
-Nahlásenie prevádzky na ŽÚ
-Nahlásenie prevádzky na DÚ /toto môže urobiť za Vás ŽÚ, ak to v tlačive poznačíte/
-Prihlásenie registračky na DÚ
-Nahlásenie prevádzky na MÚ
-Nahlásenie prevádzkových hodín na MÚ
-Prihlásenie sa na odpad na MÚ
S hygienou sme to mali komplikovanejšie, lebo bufet bol v rizikovom prostredí v nemocnici, ale to čo nám povedali, to sme urobili a povolenie bolo bez problémov.
Pre nás bola táto rada nad zlato: Ak by Vám chceli dať podmienku, že zásobovanie musí byť iným vchodom do bufetu ako je vchod pre zákazníkov, dajte si do prevádzkového poriadku a do zápisnice pri obhliadke priestorov s hygieničkami, že zásobovanie sa bude uskutočňovať v čase pred otvorením a zatvorením bufetu.
A už len mať, len veľmi veľa zákazníkov. Nech sa darí