arizona
Neprovokuj! Kvoli takej dobrote pridem aj do Zocharoviec okostovat
![Stick Out Tongue](https://www.porada.sk/images/smilies/tongue.gif)
Daj vediet,kedy budes mat napecene
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
Suroviny
1 a pol šálka mlieka
¾ šálky cukor
4 vajčká
1 lyžica rumu (podľa niektorých „UMu“)
5 lyžice práškového mlieka
1 šálka obyčajného mlieka
1 lyžička vanilky
1lyžica masla
Na výrobu karamelu:
1 3alka cukru
1/2 3álka vody
.................................................. .................................................. ............................................
Príprava:
Príprava karamelu:
Do jednej formy dáte vodu a cukor. Dajte si pozor, aby karamel nebol tmavý, uvarte pri spomalenom ohni), a otočte na všetky strany formu, aby karamel zostal na všetkých stenách.
Príprava Quesilla
Všetky suroviny (okrem vajec) dáme do mixéru. Vajce vyšľaháme zvlášť potom ich pridáme do mixéru. Potom celý obsah sa vyleje do formy kde sme pripravili karamel a varíme 30 minúť v trúbe vo vodnom kúpeli pri 350 stup.
Vieme kedy je hotový, keď do neho strčíme špáratko vytiahne ho je čisté alebo suché (vyberte si). Quesillo necháme vychladnúť a potom ho vyklopíme na tanier.
3 užitočné rady:
Quesilla treba vyklopiť až keď je úplne vychladnuté.
Quesillo mali by sme skladovať v chladničke.
Quesillo je veľmi chutné ale je to kalorická bomba!!!