myara
ja tiez nechapem, ze matky davaju take humusy detom
Mam jednu knihu, vola sa to ze Z turcianskej kuchyne ci tak nejako, stala ma asi 2€, je tam podrobny popis toho, ako sa turcianska kuchyna vyvijala, vselico z turcianskej kultury a hlavne je tam plno receptov, ktore su chutne, lacne a hlavne je to skutocne jedlo, ktore ma ''dusu''. To asi myslel Vanek, ked povedal, ze sa staci pozriet do starych regionalnych knih. Urcite aj dalsie slovenske a ceske regiony su takto popisane a tie knihy nie su nijako drahe. A dokonca je na nete plno starych kucharok z public domain, ktore su zadarmo. Su takisto plne skvelych, poctivych jedal. Nakoniec sam som jednu taku temu tu na fore zalozil, je tam dost starych knih, z ktorych sa da varit cely zivot - slovenske, ceske, polske, slovinske, ruske... Cize to nie je o tom, ze si nemoze financne dovolit dobre varit, neda sa na nic vyhovarat.