pavol54 len z veľkej pekárne s kapacitou aspoň pol okresu inak je to len polotovar alebo chémia
Tá Topoľčianska je možno najväčšia.Pracuje tam zopár mojich známich.Viete z čoho pečú.Z uschnutých polotovarov z Tesca .Tj z tých sračiek čo boli najskôr x mesiacov zamrznuté potom ich v Tescu rozmrazili a čo nepredali sa zváža do TO pekárne tam to vysušia(horúceho vzduchu majú habadej) pomelú a pridajú do toho čo zrovna pečú.Neviem skadiaľ ste ,ale mi tu v TO máme chvalabohu veľa malých pekárni.Bošany ,Chlebany,Jacovce,Urmince,Chynorany,Solčany,Smata nová ........dokážeme rozoznať svinstvo od čertvého chleba.Inak aby som im celkom nekrivdil ten pomletý sajgon dávajú do chlebov ktoré znova vozia späť do tých istých svinských hypermarketov.Inak chlieb zvaný Tribeč nechcem nikoho kto to kupuje urážať ale to sa nedá jesť ,ani pes to nechce,vrabce od toho podochli.