Zavrieť

Porady

postup ako na to

zdravim vsetkych ochotnych pomoct.

mam sice skvely napad, ale neviem ako ho zrealizovat. jedna sa sice len o restauraciu, ale aj pri zalozeni tej existuje mnozstvo birokratickych prekazok.
nasiel by sa medzi Vami niekto, kto by mi vedel vypisat bodovo "ako sa dopracovat k otvoreniu prevadzky"? hladal som uz aj na internete ale ziadnu ucelenu radu som zatial nenasiel. viem napr., ze budem potrebovat niekoho vystudovaneho v odbore s praxou ako veduceho kedze sa jedna pohostinnsku cinnost alebo vypracovany HACCP.
Nasiel by sa niekto kto uz ma za sebou odstartovanie restauracneho zariadenia, a ktory by mi vedel vypisat potrebne nutnosti?

vopred dakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.