Boris7299
No zdravím ťa
Vlastne chcel by som si otvorit pizzeriu , a hlavne mne ide o to že ja tam budem málo nemám dako čas dozera´t či ma personál neklame a mne ide hlavne o to aby som si dokazal skontrolovať ze ked za den predám poviem príklad 30 porcii pizz a 30 litrov kofoly a 40 litrov piva tak aby peniaze ktoré dostane casnícka od hosta tak aby všetky peniaze ostali v pokladni alebo ako bol spomenute príde tam poviem príkald partia kamarátov niekoho z personálu budu pozna´t a poviem príklad dá im porciu kávy za 50 centov namiesto 1.50 je jasné že z takejto jednej kávy by nebola veĺká strata ale bude sa to opakovať´ alebo príde većsia partia naraz tak stoho moze vzniknut pekna cifra
Boris, pokiaľ nemáš čas sa tomu venovať Ty, musíš tam mať personál, ktorému budeš aspoň na 80 % dôverovať. Samostatnú pizzeriu by som neotvárala, určite by som pridala aj nejaké cestoviny s výbornými omáčkami a zopár jedál na objednávku. Naozaj všetko záleží od personálu, až tam budú milí ľudia, budú tam aj zákazníci. A veľmi radi tam budú chodiť. A práve ten personál, ktorému budeš dôverovať, by nemal dávať známym zadarmo.
No ale i tak dôveruj, ale preveruj. Budeš i tak musieť námatkovo chodiť pozrieť, či naozaj niektorí zákazníci nebudú mať poskytované služby za pekné oči. Ale to by si musel dávať všetko blokovať, aby si si mohol na kópii pásky v pokladni pozrieť, či všetko, čo je na stoloch, je nablokované.