Zavrieť

Porady

Plnenie bagiet - mäsiareň

Ahojte
potrebovala by som poradiť. Moja mamka má otvorenú prevádzku mäsa a údenin. Taká klasická mäsiareň, kde nerobia žiadne špeciálne úpravy mäsa. Teraz uvažujú, že by začali plniť bagety. Nepredávali by ich v predajni. Išlo by iba o to, že ráno, ešte pred tým ako otvárajú, im privezú pečivo (nepredávajú ho, čiže všetko by po spracovaní išlo preč), naplnili by ho, použili by svoje mäsové výrobky a zakúpenú zeleninu. Zabalili a odviezli na miesto, kde by sa to predávalo.
Ale potrebujeme najprv zistiť, či je k tomu potrebné nejaké špeciálne povolenie. Samozrejme viem, že to treba nejak zakomponovať do HACCP, ktoré je v predajni. Ale treba to niekde nahlásiť alebo niečo?
Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    Daj si žiadosť na hygienu , presne ti povedia čo potrebuješ
    http://www.uvzsr.sk/forum/viewtopic....28238a832642f1

    hygiena bude požadovať samostatnú miestnoť na výrobu bagiet, aby sa nekontaminovali s mäsom

    Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

    Mila123
    jasne, je potrebné aby hygienici prišli k vám, pozrieť, určite by ste mali mať priestor na prípravu bagiet vymedzený.....aj to HACCP ako si spomínala......

    Plnenie bagiet - mäsiareň

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.