dobrý deň,
rád by som vás poprosil o názory alebo rady.
Keďže som nútený založiť si živnosť a pracovať sám na seba rozhodol som sa začať podnikať v "pohostinstve".
1. Mám možnosť vziať si do prenájmu bufet - jedáleň, má kompletne zariadenú kuchyňu, akurát treba investovať do zariadenia jedálne (stoly, stoličky) a samozrejme drobné "skrášlovacie úpravy".
Problém však vidím v cene prenájmu..čo ak mi to nepôjde tak aby som uživil seba, zamestnancov max 2 a zarobila aj na najom????? Bol to síce zabehnutý bufet a neviem sa dopátrať z akeho dôvodu ho zavreli, keďže má udajne všetky povolenia.
2. Alterntíva č 2 by bola: prenajmem si prázdny priestor, ktorý ma víjde o polovicu lacnejšie a zariadim si ho podla seba, kompletne od piky ako sa hovorí, vybavím všetky povolenia a budem dúfať že ako novootvorený bufet sa to akosi s mojou "rozbehne".
veľmi pekne ďakujem za reakcie (ak dáke budu
) len poprosím primitívnych poznámok sa zdržte, pretože ako píšem skúsenosti zatiaľ nemám a múdri z neba tiež nik nespadol.