kukučka
Evi, ale múku si dala predpokladám aj pšeničnú. Skús len špaldovú a ražnú a daj foto.
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
Betka, veď špalda je tiež pšenica.
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
Ja viem, ako si to myslela, kvalitou je fakt niekde inde.
Len v čisto kváskovom je v pomere 1:1 pšeničná múka hladká chlebová a ražná múka tmavá chlebová z
tohto mlyna. Majú výbornú múku. Dokonca ražnej je o niečo viac, z kvásku. Plus semená ľanové a slnečnicové. Problém bol u mňa, že som cesto poriadne nezatočila, len zľahka zagúľala(či ako to povedať
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
). Bol to prvý kváskový, vôbec som netušila ako sa to cesto správa, teraz už, predpokladám, viem, ako mať nad ním prevahu.
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
V tých dvoch, kde je okrem cca 150 g kvásku aj 10 g droždia je cca 200 g múky hladkej T650, 200 g pšeničnej hladkej chlebovej, 100 g pšeničnej hladkej celozrnej bio, 100 g ražnej tmavej chlebovej, 150 g hladkej celozrnej špaldovej bio, hrsť ovsených vločiek s klíčkami, ľanové a slnečnicové semená, 15 g soli.
Betka, tiež pečieš chlieb? Aj kváskový?