kopretinka
áno,vyhľadávajú to tí,čo zarábajú 300-400 eur,že? A takých tu je väčšina....
neviem, prečo stále opakuješ, že kto má 300-400€, nemože jesť kvalitne. Môže. Akurát musí do toho investovať napríklad svoj čas a dopestovať a dochovať si základ sám. T.j. zemiaky, kapustu, fazuľu, niečo zeleniny, niečo ovocia. Na dvore aspoň sliepky. Toto stojí hlavne čas. Aj financie, ale nie toľko, ako keď sa kupuje všetko.
Nikde nie je povedané, že musí jesť veci z obchodu, keď má základ doma. Je len na rodine, či považuje za plnohodnotné jedlo zemiaky s kyslou kapustou alebo musí mať každý deň kus mäsa a hranolky napríklad.
A či sa pijú "sladené" nápoje z obchodu, alebo sa varí čaj aj zo sušených byliniek. Či sa kupujú sladkosti, alebo sa napríklad často pečie. Také obyčajne, kysnuté koláče, alebo aj rôzne zemiakové pagáče.
často je z tvojich príspevkov cítiť, ako výborne bolo v minulosti. Ale v minulosti absolutne také neexistovalo, že sa jedlo kuracie mäso niekoľkokrát do týždňa. Dodnes si spomínam, aký bol pre mňa šok, keď som prišla ku spolužiačke, čo mala otca baníka. Bol štvrtok a ja som nemohla pochopiť, ako môžu vo štvrtok piecť na večeru kurča. Veď kurča iba v nedeľu, aj to nie každú. No, dnes zrazu potrebujeme jest kuracie mäso aspon 4x do týždňa.
Alebo také jogurty - zrazu musia byť denne. A tomu odpoveda aj kvalita. Kedysi stačil jeden týždenne. A v tom prípade, keď je fakt kvalitný, kľudne môže stát aj veľa.
Ono je to hodne o postoji a o námahe, ktorú si tomu ochotný venovať
Je na každom, ako sa rozhodne