Zavrieť

Porady

Chlieb v domácej pekárni

andi andi

andi je offline (nepripojený) andi

Prosím Vás nemáte dobrý a vyskúšaný recept na pšeničnoražný chlieb do ETA Harmony pekárne.Minule som vyskúšala chlieb Ciabatta veľmi nám to chutí, ale rada by som upiekla aj niečo iné,biely chlieb nemáme radi.Vopred Vám ďakujem za recepty.
Naposledy upravil andi : 17.10.06 at 21:05
Usporiadat
intro intro

intro je offline (nepripojený) intro

Kôrka chleba - ja si pamätám z detstva, že moja mama potierala po upečení chlebové cesto obyčajnou vodou, aby zmäkla kôrka a ja teraz po vybratí chleba z pekárne ho tiež potriem obyčajnou vodou a zmäkne , samozrejme že ho potom zabalím do čistej kuchynskej utierky .
A ešte mi mama hovorila, že sa má miesiť na 2x, ale to som ešte neskúšala .
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať