Šošovicová na kyslo,dusený hov. krk na cigánsky spôsob,ryža.
Včera som vybrala u syna z mrazničky kus mäsa bez rodného listu,reku uvidíme ráno,čo z toho bude
![EEK!](https://www.porada.sk/images/smilies/eek.gif)
Ráno pozerám - krk,v živote som také mäso nekúpila,som mestské dieťa a keby bola vtedy,keď som sa rozhliadala po svete,čokoláda Milka,tak dodnes verím,že krava je fialová
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
Odblaniť neprichádzalo do úvahy,nakrájala som ho na menšie kusy a šup do tlakáča.Za 30min sa mi perfektne udusilo,urezala som blany a nakrájala na pásy,fajn šťavnaté je.Pozerám na nete,že 7,-€/kg, príde mi to veľmi predražené (veľký orez),ale s údenou paprikou,lečom,cesnakom a slaninkou to bolo dobré.