evuš
osky
evuš
Zelená špargľa s holandskou omáčkou
evi,vidim ze aj vy ficite na spargli.veru,treba sa jej nadzgat v sezone,kym je cas.
aj u nas,skoro kazdy den,bud ako priloha alebo len tak,alebo ako hlavny chod.neviem sa jej dojest.
Osky, deti ju nechcú - tie majú iné... ale ja ju zbožňujem.....sama som schopná pol kila zjesť na posedenie....
Evi,podla toho ako ju robis.moj muz ju tiez ako hlavne jedlo odmieta,ale ked ma k tomu kus mäsa alebo ryby a hodim mu to na tanier,zje to-bez komentara,vie ze mu aj tak nepomoze ...:-D
v at sa tradicne robi posypana struhankou na masle a s holandskou omackou.ja osobne by som tu omacku nezjedla asi ani v koncentraku...brrr
volakedy sme ju aj smazievali ako karfiol a da sa napr.zapekat so syrom-skus ju skryt do niecoho alebo skombinovat s niecim.je velmi zdrava.