Ľudia majú obavy z vajíčka na mäkko. Pri čerstvých vajíčkach by nič nemalo hroziť. Je to vskutku dokonalá potravina, na mäkko upravené vajíčka nezaťažujú pečeň, žlčník. To bola prvá bielkovina, čo mi "Číňan" nasadil po veľmi prísnej zeleninovej diéte a vysokozásaditej a MMS. Dovtedy som sama mala obavy z úpravy na mäkko.
Bratov spolužiak mal otca alkoholika na ZŠ, bol jediným dieťaťom, vyrástol iba na domácich vajíčkach, mama si nemohla dovoliť kúpiť mäso. Poznala som ho od detstva, neskôr sme sa stretli na pracovisku, zvládol pri tých podmienkach VŠ, bol vo vysokej pozícii, krásny, vysoký, štíhly chlap. A zdravý, vysoko morálny.
Človek by sa mal orientovať tým, čo mu telo signalizuje. Na čo má chuť. Samozrejme s dávkou rácia.
Uprednostňovať potraviny bez GMO, všetky, obmedziť pesticídy najmä v ovocí a zelenine, sú veľmi nebezpečné, najviac postihujú mozog, nervový systém, skleróza multi...Niekde sa nachádza až 9 druhov chemikálií, najhoršie sú jablká golden delícius. Tie sú najčastejšie aj v akciách.
Na jednom druhu mozarelly a jogurtu je uvedené, že sú bez GMO. Všetky potraviny bio sú bez GMO. Netreba si z nich robiť dobrý deň. Kukurica, ryža, pšenica v obchodoch, tie sú asi všetky GMO. Údajne sa bránia otvorene iba Maďari týmto plodinám, aby sa nerozšírili aj do pôdy aj do rastlín. Chránia si genofond.