jurko, jednoduché, keď to zvládla aj moja žabka..
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
takže manuál:
lístkové cesto, buď rovno také čo predávajú zrolované na papieri na pečenie s ktorým sa nemusí nič robiť len vystrieť, alebo klasické a po rozmrazení sa rozvaľká najlepšie na obdľžnik rozmerov ako plech..
potrie sa celé (už preložené na plechu) rozšľahaným vajíčkom, my sme doňho dali aj cesnak roztlačený, ale nemusí byť..
radielkom, či ako sa tomu hovorí, sa pokrája na štvorčeky veľkosti ako chceš..
a na jednotlivé štvorčeky sa poukladajú kolieska (nie hrubé, tak akurát
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
) paradajky, na každú paradajku kúsok mozarelly, môžeš posypať dákymi bylinkami ale nemusíš.. my sme dali sušené oregano, chcela som dať sušenú bazalku, ale nemala som..
pieklo sa to asi 30 min. odhadom, prvých 10 minút na 200 a potom na cca 180 stupňoch..