Mila123
janulka5595
babka - ježibabka
Pečené kura. Ako prílohy zemiaková kaša od včera a uhorkový šalát. Maškrta domáca ovocná koža.
Wau. Ako sa robí prosím tá ovocná koža? Vidím to prvýkrát. Vyzerá to ako pelendreky
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
aj ja som to videla prvýkrát v živote, pozrela som recept,
ale Babka Ježibabka daj nám tvoj recept, aby sme neurobili to čo sa nedá skonzumovať
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
..........
Dievčence tiež som to robila prvý krát. Inšpirovala som sa internetom, nakoľko drobného ovocia sa urodilo nekonečno, sirupov som narobila 7 päťlitrových demižónikov (2 nie sú celkom plné), džem nepotrebujem robiť, tak som vymýšľala. Ako predlohu som si vybrala tento recept:
https://www.trend.sk/spravy/hitom-le...h-vyrobit-doma
V tej na foto sú základ višne a banány. Dala som na plech dosť hrubú vrstvu. Druhú som robila z moruší, trošku malín, banán, jablko. Trochu prisladiť. Túto som dala v tenšej vrstve a lepšie sa mi pozdáva. Má chuť sušených sliviek. Skrátka môže sa použiť všetko ovocie, ktoré doma máte. Hlavne u mňa je plus, že sa to robí okrem prepasírovania samé. Toto je druhá. Z papiera to ide pekne dole.