Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Mám niekoľko dozretých tekvíc a neviem na čo okrem semien by sa dali použiť. Dali by sa použiť v kuchyni na nejaké jedlo? Mám ich kde uskladniť len neviem či to má zmysel, či skladovaním sa ich kvalita ďalej nezhoršuje, až tak, že ich nakoniec vyhodím. Za rady vopred ďakujem.
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Skus na privarok, ale ak su tvrde, lepsie je prepasirovat.
Ja ked mam nadbytok tekvic na jesen,pokym su makke, cerstve, tak si ich nastruham,vlozim do mikrotenoveho sacku a dam do mraznicky. V zime mam vzdy po ruke.
Mária27To sa hocijaké tekvice varia? My sme mávali na varenie iné. Tie čo sme mali na jadrá, sme po vybratí už dávali sviniam.
TweetyTekvice tie klasické ešte také čerstvo dozreté, mäkké sú výborné na prívarok. Ošúpať, postrúhať, podusiť a hajde na cibuľku. Rýchlo sa uvaria, tie tvrdšie treba dusiť dlhšie.
A z jadier varia polievku, na budúci rok vyskúšam tiež. Doteraz som ich stále vyhadzovala.
DanielaSLAle ona sa pýta na tie, čo sa pestujú vyslovene na semiačka.