Zavrieť

Porady

Fritovanie

nie som dokonalá
Prosím, aký fritovací olej sa Vám osvedčil do fritézy? Ďakujem.
Usporiadat
andreaS andreaS

andreaS je offline (nepripojený) andreaS

dakujem za tip, posuniem ho mangelovi a dam vediet vysledok

rozalka: tak uzasne rezne a vyprazany karfiol, kt. sme smazili v tom hroznovom oleji som v zivote nejedla... prepecene, povrch nemastny, masko stavnate... a karfiol som ani nepredvarala... a olej tak rychlo nehorel a nebol ani charakteristicky puch po vyprazani... a po vytiahnuti z oleja na tanier s papierovym obruskom nebol zdaleka tak mastny ako na klasickom oleji...
0 0
amie amie

amie je offline (nepripojený) amie

nas prvy pokus s Actifry ... vyzera to na velmi zaujimavy pristroj ... kridelka aj zemiaciky to urobilo tak, ze sme take skvele este nejedli ...

http://www.upnito.sk/imggal.php?view...85c884dcb2676f
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať