piekla som ju teda, konecne
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
a bola skvela, ale mam zopar rad:
nedavajte domaci tmavy med. ten je velmi aromaticky a pri peceni urobi v ceste galibu, radsej kupte v obchode "macika".
muky nemusi byt tak vela, len ju tam postupne zamiesavajte a ked vam to pojde uz len s obrovskymi tazkostami, vtedy prestante sypat. ja som dala len nieco okolo 575 g.
pred pecenim cesto rovnomerne poprepichujte vidlickou, vtedy sa na ceste neurobia bubliny(ja sm to zistila az v polovici pecenia
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
)
salko varte bud presne 3 hodiny, alebo 2 v tlakovom hrnci, ked sa nedodrzi cas, tak ostava stale neskaramelizovana chut.
a nakoniec, nechajte ho odstat, odolajte