anklar
Teda, nastal ten správny obrat? Gratulujem. Len, nerozumiem príliš tomu, že do výroby sa nechcú pustiť, ale chcú variť vlastnú čokoládu. Predávaš azda receptúru?
Inak, výhodou obchodovania s Tvojou čokoládou je práve to, že je návyková. Navyše, má mnoho ďalších, pre zdravie prospešných vlastností.
Môj pôvodný zámer bol totiž rozbehnúť výrobu čokolády, ktorá by sa ďalej distribuovala do veľko-, maloobchodu, resp.gastro-zariadení... a v tom duchu som predávala tú moju výrobňu. Ale ukázalo sa, že ľudia majú záujem skôr o vlastné malé čokoládovničky, nie o výrobu s distribúciou po Slovensku (popr.inde).
Takže, teraz je to presne tak: predávam receptúru na čokoládu +ručne máčané čokoládové pralinky = originálny sortiment vhodný pre špecializované čokoládovne, popr.luxusnejšie kaviarne, reštaurácie...