sybila3
ahojte, ja som robila tiež teraz svoju prvotinu z marcipánu, ale oproti vašim to nie je bohviečo. Ale na prvýkrát no nebolo to až také zlé. Marcipán sa mi podaril ale nevedela som s ním poriadne robiť, vyvaľkala som ho medzi igelitom, ale potom bol taký vráskavý a nevedela som ho ukončiť okolo torty a chcela som urobiť mašlu, len bol nato moc mäkký, keby mi niekto poradil ako nato. ďakujem
do marcipanu alebo aj cukrikoveho marcipanu treba pridavat cukor dovted,kym sa prestane lepit.nesmies to ale prehnat,treba aby sa to dalo valkat,ak je to prilis huste,je to tvrde a neformovatelne.treba skusat.
ja som sa tiez natrapila kym som odhadla spravnu konzistenciu hmoty z cukrikov ale vysledok stal za to.
vyzbroj sa trpezlivostou a priprav sa na to,ze to bude daky cas trvat.