Zavrieť

Porady

HACCP, Prevádzkový poriadok

Otvárame kaviareň /káva, nealko, alko/ s doplnkovým tovarom: zákusky, zmrzlina a pod. Potrebujem mať vypracovaný HACCP a Prevádzkový poriadok. Ak áno, prosím o info príp. kontakt.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    pracant 444 Ahoj Lenka,
    po preštudovaní porady som zistil, že si v oblasti HACCP " doma" Chcel by som ťa poprosiť o pomoc.Mám jedného známeho, on je z macedónska a otvoril u nás v meste zmrzlinu.Hygienu sme mu vybavili, len chcú od neho doložiť HACCP. Nevedela by si mi poslať nejaký vzor, podľa čoho to máme vypracovať??Moc by nám to pomohlo...​ĎAKUJEM MOC

    HACCP, Prevádzkový poriadok

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.