dievcata, citam vela prispevkou o papieroch, teflon,podloz.na pecenie atd.mozno ste si vsimli ,davam casto prispevky na tupperware,je to moja srdcova zalezitost.silikonova podlozka,povieme ze pecenie je hracka,nielen pecenie!chcem ale povedat ze nieje silikon ako silikon!je gumeny silik a stopercentny silikon, to je hned citit hmatom!gumeny silikon,neviem co ide do potravin ,casom sa moze zacat leptat,atd,silikon pravy ,na omak pevny od fi jasne ze tupperware jena dozivotie, pri spravnom pouzivani!jednu dobu boli tieto silik od fi tescoma zakazane predavat!podlozka -krasne na nej rozvalkate cesto, a este aj hned upeciete,napr listove,rozvalkate,naplnite,zrolujete,upeciete,sta le na tej istej podlozke,jablkove pite, ten vrchny plat je lahoda preniest na plech,biskvit rolada, krasne sa upecie ,spolu sa to zroluje,nie je vysusena,po naplneni sa vobec nepraskne,suche pecivo sa nelame,je zo spodu leskle,syrova rolada sa fantasticky vyvalka,naplni,zroluje,prichyti sa gumickami, da sa stuhnut,cokoladu rozpustenu rozotrete na podlozku,nechate stuhnut ,formick vykrojite rozne tvary, mate na ozdobu,mozte na nej predmrazit mäso ,potom dat zmrazit po kuskoch,cistit na nej zeleninu,ale nesmiete na nej rezat nozom.rozvalkate na nej tenucke medove platy, na nej sa to hned pecie,dava sa na plech,alebo na rosty,kysnute kolace,buchty, osie hniezda,atd.dala som vam niekolko typou,mozno vam pomozu.norm podlozka kvalitna stoji 940, ale tento tyzd 655.prijem.pecenie