beba13
A piekla si už na tom papieri aj mäso? Na silikonovej alebo teflonovej podložke sa dá piecť, ja na nej pečiem bravčové rebierka a je to výborné pekáč sa síce umýva, ale nemusím ho drhnúť od prichyteného mäsa, taktiež hranolky pečené v rúre sa neprilepia o pekáč. Treba sa len naučiť používať podložku a uvidíš že sa ti zapáči. Koláč ked chcem nakrájať jednoducho ho zošuchnem na dosku.
![MimoTemy](https://www.porada.sk/images/smilies/mimotemy.gif)
Musím reagovať, už dlho pečiem na "kvalitnom"papieri na pečenie (nie najlacnejší, čo vidím v obchode) okrem koláčov a zákuskov i žemľovku, mäso, zemiaky a vidím v tom veľké plus. Chuť mäsa sa vôbec nezmení a ak sa pozabudnem pri PC, tak i "schrumkavie ako pri klasickom pečení " Ako som nemala rada umývanie plechov a pekáčov po pečení, tak teraz mi to nevadí. Dokonca už odvážne kamarátky tak piekli a nevedia si to vynachváliť. Je veľa "gazdiniek" , ktoré pečú tak ako ich mamy a staré mamy a nechcú skúsiť niečo nové.
Možno i večné podložky nie sú zlé, ale už mnoho krát som čítala, ako sa sťahovali z predaja umelé pomôcky do domácnosti, kde sa dodatočne zistilo, že sú zdraviu škodlivé. Možno výrobok,ktorý prešiel testom kvality je nezávadný a kvalitný, ale ak je na ňom MADE IN CHINA , tak tomu neverím a nikdy ho nekúpim.