Ja som piekol z klasickej polohrubej múky bábovku a bola vynikajúca a podarila sa hneď na prvý krát. Celková moja robota 5 minut, ostatné zariadila pekárnička, prikladám aj fotku - posúďte sami. Chuť bola rovnako dobrá ako jej výzor - aspoň pre mňa
Včera som nejak nestíhal , tak džem som robil dneska - pomarančový. Výsledok tiež veľmi dobrý, ale ešte nestuhol , takže nebudem vychvaľovať pred úplným dokončením. Hlavne mi vyhovuje, že všetko naokolo nebolo lepkavé a kuchyňa ostala ako keby nedotknutá. Z trištvrte kila pomarančov boli len tri - 350g fľaštičky, aj tak sa to oplatilo!
Nabudúce by som to však robil troška prácnejšie a pomaranče očistil uplne bez tých šupiek, tak by to bolo podľa mňa ešte lepšie. Prikladám tiež fotky.
Nemôžem si pomôc ale pekárnička sa mi páči čoraz viac. Dneska sa chystám na biskupský chlebíček , a skúsim troška aj experimetovať
A urobím ho z hladkej múky T650 , tak som zvedavý ako sa podarí.
Kukučka ja som použil margarín tiež, ale na základe tvojej rady naposledy. Doma sme nezvykli, piecť a priznám sa, za posledných asi 10 rokov som ho použil prvý raz - naposledy