DanielaSĽ
V Moulinex by som sa bála piecť ten 1500 g chlebík. Inak ja robím vždy len ten najmenší, vždy pri ňom dám najvyšší stupeň prepečenia....robím len ten Dášin recept , ale mnou upravený. Zvyknem ho pred koncom pečenia zvrchu potrieť olejom, ale len jemne. A nemám nikdy vrch biely. Celkom pekne mi ho sfarbí dohneda. Dávaš do neho aj cukor?
Prepáč, samozrejme pečiem chlebík podľa tvojho upraveného receptu, pomýlila som si ťa s Dáškou. Ospravedlňujem sa. Keď som ho piekla v Bifinettke presne podľa tvojho receptu, tak ma nikdy nesklamal, stále bol super. Akurát včera som urobila tú blbosť, že si množstvo surovín prepočítala, a asi až moc. ( Chcela som upiecť väčší chlebík, pretože sme štyria z toho jeden pubertiak, ktorý zje teraz viac ako jeho otec a druhý začínajúci pubertiak.)
A ešte vyskúšam aj ten trik s olejom, určite to pomôže.
Cukor som dala, už nezabúdam ako pri minulej brioške.
Jednoducho si musím asi zvyknúť na Moulinex. Ale už sa pomaly začíname kamarátiť.
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
Idem skúsiť veku.
Som strašne rada, že je tu mimo iných aj táto super téma.
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
Ďakujem Vám za rady, bez nich by som sa upiekla asi strašne veľa nepodarkov. Takto je ich zatiaľ len zopár.
Janette