peter.petia
Dobrý deň,
kúpili sme si domácu pekárničku na chlieb, ale nedarí sa nám upiecť chlieb podľa priložených receptov. Vôbec nenakysne a po upečení z neho zostane ln nejaký zganec. Použili sme sušené droždie ako aj čerstvé droždie. Poraďte prosím v čom to môže byť.
Ďakujem
Možno si nenastavil váhu tak ako má byť podľa množstva alebo si dal málo vody, keďže si napísal, že je to žganec...
V každej príručke k pekárničke máš návod ako čo postupne dávať do pekárničky, postup musí byť zachovaný, nemôžeš dať napr. prvú múku, potom ďalšie ingrediencie a nakoniec vodu.
Aj paramentre na pekárničke musíš nastaviť podľa veľkosti a druhu chleba.
A každý druh pekárne má svoje. Viem to posúdiť, pretože mám už ďalšiu značku a sú tu rozdiely. Ale na všetky muchy sa dá prísť.